Tel: +31 88 008 99 44 | Email: info@minusfour.nl

Over de Minus Four salons

Specialist in Vet Bevriezen

De Minus Four Salons

 

Minus Four heeft momenteel een Fat Freeze Factory in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Alle studio’s zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en daarnaast is er om de hoek bij alle salons voldoende parkeergelegenheid.

De salons zijn zeer clean en toegankelijk, en we beschikken overal over afgesloten behandelruimtes waardoor jouw privacy uitstekend wordt gerespecteerd. Bij ons ben je in de beste handen als het gaat om vet bevriezen.

Minus Four werkt uitsluitend met de beste apparatuur en wetenschappelijk bewezen methodes. Veilig en verantwoord afslanken staat dus bij ons voorop!

Reserveer kennismaking

Klanten geholpen

Liters vet bevroren

Theezakjes gebruikt

Magazines gelezen

Medewerkers van Minus Four

Bij ons werken uitsluitend professionals die zeer ervaren zijn in het geven van de behandelingen waarbij vet bevroren wordt. De medewerkers van Minus Four zijn volledig getraind om met de apparatuur te werken die gebruikt wordt voor de behandeling. Ze weten alles over de methode, de werking en kunnen je perfect adviseren over de behandeling. De specialisten van Minus Four staan open voor al jouw vragen en proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout