Tel: +31 88 008 99 44 | Email: info@minusfour.nl

Licentienemer

Licentienemer

Wij kijken altijd uit naar enthousiaste, energieke en ondernemende mannen en/of vrouwen met interesse in afslanken en gezondheid. Je achtergrond is minder belangrijk dan je persoonlijkheid, drive, passie en ondernemersgeest! Heb jij:

  • De wens eigen baas te zijn
  • Een dynamische, enthousiaste en gemotiveerde persoonlijkheid
  • De wil en de kwaliteit om klanten te helpen hun doelen te behalen
  • De wil om samen te werken met een bedrijf dat leading is in de afslank industrie
  • Doorzettingsvermogen om je volledig in te zetten voor een nieuwe uitdaging.
  • Een groot netwerk

Voldoe jij aan bovenstaande eisen dan is Minus Four op zoek naar jou! Met een aantal investeringen en aanloopkosten, kun je, uiteraard met ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor, een eigen Minus Four Studio starten. Voorafgaand aan de opening van jouw studio bieden wij je een intensieve training aan waarin je alle tools krijgt aangereikt voor het starten van je eigen salon, uiteraard aangevuld met een Marketing en Sales training. We helpen je daarnaast natuurlijk ook om jouw salon op de kaart te zetten. Succes gegarandeerd, want als Minus Four weer in de magazines staat, sta jij dat ook!

Door de veelzijdigheid is het concept Minus Four inzetbaar bij de ondersteuning van sport, fitness, gezondheid, spa en wellness, als ook bij cosmetische en esthetische behandelingen. Ook artsen, masseurs, fysiotherapeuten en orthopeden kunnen hun behandelingen intensiveren en verbeteren door het gebruik van de apparatuur die wordt gebruikt binnen Minus Four.

INTERESSE?

Uw naam*
Uw email*
Uw telefoon nummer*
Plaats

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout