Tel: +31 88 008 99 44 | Email: info@minusfour.nl

FAQ

FAQ

Is een dieet noodzakelijk in combinatie met de behandelingen?

Wij adviseren onze cliënten er altijd een gezonde lifestyle er op na te houden. Zorg na de procedure altijd voor een verantwoord voedingspatroon en voldoende beweging om een goed figuur te behouden.

Doet de behandeling pijn?
Door het vacuüm zuigen van de huid kan je een gevoel ervaren van hard trekken, of knijpen. Verder kan je de intense kou als onprettig ervaren. Ervaring leert wel dat men na enige tijd went aan de sensatie van het proces.

Wanneer kan ik geen behandeling ondergaan?
De contra indicaties bij deze methode zijn zwangerschap, cryoglobulinemie, koude urticaria, kanker, ziekte van Raynoud en het Donath Landsteiner syndroom.

Zijn er bijwerkingen?
Na de behandeling kan er sprake zijn van gevoelloosheid, gevoeligheid, roodheid, tintelingen, zwelling of jeuk. Deze reacties verdwijnen na enkele dagen.

Wat gebeurd er met de vetcellen?
De vetcellen worden door de verkoeling kapot gemaakt, waardoor deze afsterven. Via de nieren en de lever worden de afvalstoffen die hier bij vrij komen afgevoerd.

 

Wanneer zie ik resultaat?
De eerste veranderingen zijn zichtbaar na ongeveer vier tot acht weken. Voor elke zone geld dat er meerdere behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout