Tel: +31 88 008 99 44 | Email: info@minusfour.nl

Hoe werkt Cryolipolyse (Vet bevriezen)?

Afvallen zonder liposuctie

Hoe werkt cryolipolyse?

De methode die bij Minus Four wordt gebruikt werkt als volgt: de vetcellen worden door de verkoeling kapot gemaakt, waardoor deze afsterven. Via de nieren en de lever worden de afvalstoffen die hierbij vrijkomen afgevoerd. De te behandelen zone wordt voorzien van een beschermende gel voordat deze wordt bedekt door een speciale pad. Deze middelgrote tot grote pad (afhankelijk van de oppervlakte), zuigt de huid vacuüm, en daarmee ook gelijk de onderhuidse vetlaag. Door deze manier van werken kunnen de vetcellen nog grondiger worden aangepakt en gekoeld worden. Gedurende de behandeling worden de vetcellen in de applicator gekoeld, totdat de vetcel een temperatuur heeft bereikt van -8 graden waardoor deze afsterft. Na het afsterven van de vetcel begint het afvoerproces.

Zelf Ervaren?

Resultaat Cryolipolyse – vet bevriezen

Wanneer je gaat diëten krijg je vaak te maken met een jojo effect. Dit komt omdat het lastig is om een dieet voor altijd vol te houden. De Minus Four behandelingen zijn zeer effectief en verantwoord. De eerste veranderingen zullen na ongeveer 4 tot 8 weken zichtbaar zijn. Dit komt omdat er een tijd overheen gaat voordat de vetcellen afgevoerd zijn. Soms zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. Bij iedere behandeling wordt er namelijk een ‘laagje’ vet bevroren dat afgevoerd wordt. Bij de kennismaking wordt je geadviseerd over hoeveel behandelingen je nodig zult hebben om het gewenste resultaat te behalen.

cryolipolyse- Minus Four - Vet Bevriezen Apparatuur
Cryolipolyse - Minus Four - Vet Bevriezen Apparatuur

Ervaring Cryolipolyse – vet bevriezen

Hoe voelt een behandeling waarbij je vetcellen bevroren worden nou precies? Dit is een vraag die vaak gesteld wordt. De behandeling is pijnloos. Wel kan er door het vacuüm zuigen van de huid een trekkerig gevoel ervaren worden en kan de kou onprettig aanvoelen. De zone die behandeld wordt kan tintelend aanvoelen. Ook kan je een geïrriteerde huid en wat lichte kramp ervaren. Ieder persoon ervaart de behandeling op een andere manier, maar pijn doet de behandeling absoluut niet. Na de behandeling kunnen eventuele werkzaamheden gewoon voort worden gezet.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout