Tel: +31 88 008 99 44 | Email: info@minusfour.nl

Cryolipolyse Behandeling – Afslanken door vetcellen bevriezen

Cryolipolyse Behandeling | Coolsculpting Behandeling

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook wel vet bevriezen genoemd, is een figuurcorrigerende behandeling die enorm effectief is. Zie deze methode als liposuctie, maar dan zonder cosmetische ingreep. Het gaat met name om de “probleem” gebieden waar het lastig is om dit vet te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de buik, billen, zwembandjes, de onderkin en de onderrug. Al na één behandeling raak je tot 22% onderhuids vetweefsel kwijt en gedurende de tweede en derde behandeling tot wel 30% tot 40%. Het eindresultaat is per persoon verschillend. Dit hangt af van het stadium van de verkleving van de vetcellen. “Los” vet is namelijk makkelijker te verwijderen dan “hard” vet. Wil je bekijken of deze behandeling bij jou past? Neem contact met ons op.

Cryolipolyse Behandeling - Coolsculpture Behandeling - Vet Bevriezen - Minus Four
cyolipolyse behandeling - coolsculpture behandeling - Minus Four

Cryolipolyse behandeling 

Tijdens de behandeling gaan we letterlijk “vetcellen bevriezen”. Dit doen we door een enorme pad op de “probleemzone” te plaatsen. Deze pad zorgt ervoor dat de bovenste laag van jouw lichaamsvet in een hoog tempo wordt afgekoeld naar -8˚ Celsius. Bij een behandeling worden alleen de vetcellen aangepakt, niet het omringende weefsel. Hierdoor gaat het lichaam de vetcellen op natuurlijke basis afbreken en worden deze door het lichaam afgevoerd. Dit gebeurd geleidelijk en in kleine hoeveelheden. Jouw huid heeft (door de elasticiteit) ruim voldoende de tijd om zich aan te passen aan jouw nieuwe contouren.

Resultaat van een Cryolipolyse

Na de cryolipolyse behandeling vindt een geleidelijke vermindering van de dikte van de vetlaag plaats. De eerste veranderingen zijn meestal zichtbaar na 6 tot 8 weken. De meest zichtbare resultaten na 3 maanden. Jouw lichaam zal tot vier maanden na de behandeling doorgaan met het op een natuurlijke wijze afvoeren van de behandelde vetcellen.

Cryolipolyse apparatuur

Minus Four is dé nieuwkomer in de markt die alleen werkt met de wetenschappelijk bewezen apparatuur voor Cryolipolyse behandelingen. Aan de hand van de resultaten van de onderzoeken die in 2009 zijn verschenen, hebben wij deze apparatuur verder door ontwikkeld. Hierdoor leveren wij betere resultaten dan andere aanbieders in deze markt, kunnen wij onze prijzen laag houden maar ook meerdere zones tegelijk behandelen, wat jou weer enorm scheelt in je tijd!

Kosten Cryolipolyse

Vanaf € 89,00 per zone, per maand

Onze tarieven liggen vele malen lager dan de rest in de markt. Dit komt vanwege het feit dat we minder hoefde te investeren in research.  De methode Cryolipolyse is al uitgebreid onderzocht, bewezen en officieel naar buiten gebracht. Hierdoor kunnen we de behandelingen voor een goed en eerlijk tarief aanbieden en betaal je nooit te veel voor jouw behandeling.

Onze tarieven zijn gebaseerd op het aantal zones en de looptijd van het abonnement. Welk abonnement het beste bij jou past bekijken we gezamenlijk. Ook worden er altijd voor en na foto’s gemaakt, waardoor je je progressie zelf bij kan houden.

Voordelen van een cryolipolyse behandeling | vet bevriezen bij Minus Four

  • Lage prijzen;
  • Deskundig advies;
  • 30% – 40% onderhuids vet verliezen;
  • Snel resultaat;
  • Voor ieder huidtype;
  • Pijnloze behaneling

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout