Tel: +31 88 008 99 44 | Email: info@minusfour.nl

Apparatuur

Apparatuur

Naast het aanbieden van het hard franchise concept, biedt Minus Four ook afslankmachines zonder franchise concept. Het betreft hier apparatuur die kan worden toegevoegd in reeds bestaande formules en salons die preferen te werken zonder de Minus Four naam. Met onze apparatuur ben je verzekerd van tevreden klanten en een professionele aanpak van het algehele afslankproces. We kunnen deze garantie geven omdat we inmiddels sinds 2014 werken met de apparatuur in de eigen salons en daardoor veel ervaring op heb kunnen doen. Echter werken wij ook louter met apparatuur uit Europa, zodat veiligheid en kwaliteit voorop staan. Zo weten wij dat de apparatuur doet wat wordt belooft en voldoet aan de hoogste eisen. Daarnaast zijn al onze trainers opgeleid in de fabriek, waardoor zij exact weten hoe voor de klant het beste resultaat te bereiken.

cryolipolyse- Minus Four - Vet Bevriezen Apparatuur

Waarom kiezen voor onze apparatuur?

  1. Gedegen theorie en praktijktraining door trainers opgeleid in de fabriek
  2. Vergaande service. Denk aan een monteur op locatie ingeval van onvoorziene calamiteiten
  3. Een aantrekkelijke prijs, wij bieden Cryo machines aan vanaf 27.995 euro
  4. Korte levertijd van de apparatuur en onderdelen die aan vervanging toe zijn zijn altijd op voorraad
  5. Financierings- mogelijkheden (koop, lease, huur) waardoor ook een kleinere ondernemer de kans heeft te starten met een eigen salon
  6.  Al onze apparatuur komt uit Europa en heeft een CE of CE-medische Klasse II markering. Dus de apparatuur voldoet aan de strenge EU-wetgeving gestelde eisen voor veiligheid.

De garantie en begeleiding voor beide machines zijn hetzelfde. En een losse machine bieden wij al aan vanaf een zeer toegankelijk tarief. Interesse in onze apparatuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@minusfour.nl. Of lees meer op onze Franchise pagina.

Uw naam*
Uw email*
Uw telefoon nummer*
Plaats

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout